Jana-Lókiképzés/Kommunikáció és testbeszéd

A kurzus azoknak ajánlott, akik szeretnének kapcsolatot építeni a lovaikkal, vagy csak megtanulni, hogyan működik a kommunikációjuk, vagy nem tudják, hogyan kezdjenek neki otthon egyedül.

“Földi munka 3 napon keresztül, ☝🏻hogyan kezdjem el, mik a fontos lépések, mit, hogyan csináljak, hogyan reagál a ló… akik szeretnének kapcsolatot építeni a lovaikkal, vagy csak megtanulni, hogyan működik a kommunikációjuk, 🤔nem tudják, hogyan kezdjenek neki otthon egyedül, azoknak ajánlom.
A három napos kurzus alatt átvesszük a lovak viselkedését, természetes közegükben, hogyan reagálnak bizonyos dolgokra. A természetes kommunikációjukat felhasználva, azt hogyan ültetjük át a képzésbe. Mik azok, amit a saját testbeszédünkben tisztázni kell, hogy a testünk jelzései teljesen összhangban legyenek azzal, amit valóban kérni szeretnénk.
Ha lovadat nem tudod elhozni, vagy nincsen saját lovad, akkor sem kell lemaradnod, lóbérlési lehetőség is lesz.😁”-olvashatjuk a Jana-Lókiképzés facebook oldalán.

Lókiképzőként egy fő célom van: utat mutassak azoknak a lovasoknak, akik vágynak a tökéletes összhangra lovukkal ez pedig nem lótól, lovastól vagy szakágtól függ, hanem a tudatos kiképzéstől! – Jana Lókiképzés

További információ és jelentkezés itt.

Helyszín: