Chacco Boy már jól van és remekül teljesít

Hugyecz Mariannt kérdeztük lova állapota felől, miután a göteborgi Európa-bajnokság feladására kényszerültek ugyanis az ezt megelőző verseny alkalmával Chacco Boy erős nyugtatót kapott. Egyik csapattársukra gyanakodnak.  

„Chacco Boy úgy néz ki most már teljesen kiheverte a történteket, múlt héten, a versenyen már teljesen kiegyensúlyozott volt és 3. lett tegnap a nagydíjban Pezinokban. Kezeléseket nem kapott itt csak az idő döntött. Úgy néz ki, a ló majdnem 2 hétig volt a bódító szer hatása alatt – az utána való 2 hétben sajnos – ami pont bele esett az Európa-bajnokság idejébe a szervezete ellen állt és extrém módon ingerült, feszes és vad lett.”

Megnyugtató, hogy Chacco Boy jól van és nem lett belőle komolyabb baleset, remélhetőleg több ilyen sportszerűtlen magatartás nem fordul elő. Mariann pedig nem adja fel, folytatja a felkészülést és a versenyeken való részvételt.

„Chacco-Boy megmutatja a világnak, hogy megállíthatatlan! Fantasztikus szülinapi ajándék az én hűséges társamtól 3. hely a Világkupára minősítő Nagydíjban!”- írja facebook oldalán.

Gratulálunk!

Kép: Illusztráció