Derby és Kincsem film fesztivál a Kincsem Parkban

A hétvégi rendezvényre a megszokottnál is többen látogattak ki a Kincsem Parkba, ahol az ügető, galopp és agárversenyek mellett most számtalan program várta a kikapcsolódni vágyókat a három napos fesztiválon.

A futamok között jeleneteket vetítettek a Kincsem filmből, Petrik Andreától és Nagy Ervintől pedig megtudhatott a közönség pár kulisszatitkot is. A szerencsések egy közös képet is készíthettek a főszereplővel.

DSC_0064

A gyerekek sem unatkoztak, őket körhinta, állatsimogató, póni lovaglás, arcfestés várta a parkban. Sőt egy virtuális játék segítségével bárki kipróbálhatta magát egy ügető verseny erejéig.

DSC_0170

DSC_0109

Aki pedig megéhezett a versenyek izgalmában, kipróbálhatta a tócsni szendvicset (ami igazán remek 🙂 ), vagy a vitéz kürtőskalácsot, de volt még kenyérlángos, grillezett húsok, lángos, az édes szájúaknak pedig fagylalt, fánk, vattacukor.

DSC_0114

DSC_0111

Mindeközben a közönség bepillantást nyerhetett a szabadidomításba, négyes fogat húzta szekéren utazhatott, aki pedig elég bátorságot érzett magában szembenézni a felnagyított valósággal, egy remek karikatúrával térhetett haza a rendezvényről.

DSC_0122

DSC_00744

DSC_0135