Blanche és Bailey’s gazdit keresnek

A Bottyán Equus Hungária Ló és Kutyaotthon újabb két megmentett lova szerető gazdit keres, reméljük, mihamarabb rátalálnak új otthonukra. Facebbok oldalukon az alábbiakról olvashatunk:

Ez a nap is eljött: Blanche gazdit keres!
Blanche a nagy lókról mentett lovaink egyike, szörnyű körülmények közül érkezett, de már testileg lelkileg rehabilitálva van.
17 év körüli kanca, kis ló. Képzettségi foka ismeretlen. Kezelhető, nyugodt, vezethető, körmölhető, lábait adja, semmilyen rossz szokása és semmilyen ismert betegsége nincs. Vérvétele és útlevele természetesen rendben van.
Az örökbe adás feltételei a már jól megszokottak: legalább 3 oldalról fedett beálló vagy box, legelő, ló társak. Bér lónak és kocsizni NEM adunk örökbe, valamint csikóztatni sem lehet, hiszen mi ugyanúgy elítéljük a szaporítást a lovak, mint a kutyák esetében is, és ő ismeretlen származású ló. Mérete miatt könnyűsúlyú lovasnak való.
Érdeklődni róla és látogatást egyeztetni Rédei Évinél lehet a 20 383 9814-es számon.
Kérjük, osszátok, hátha éppen a Ti ismeretségi körötökből kerül elő Blanche leendő gazdija!

20170123_Blanche

Bailey’s gazdit keres!
Bailey’s a nagylókról mentett lovaink egyike, szörnyű körülmények közül érkezett, de már testileg-lelkileg rehabilitálva van.
4 év körüli kanca, kisló-póni méret közt van. Koránál és helyzeténél fogva képzetlen, de kezelhető, nyugodt, kiköthető, vezethető, körmölhető, lábait adja, ismert betegsége nincs, és rossz szokásai sem, kivéve annyit talán, hogy nem kutyabarát, őket bizony komolyan kergeti. Vérvétele és útlevele rendben van.
Az örökbe adás feltételei a már jól megszokottak: legalább 3 oldalról fedett beálló vagy box, legelő, ló társak. Bérlónak és kocsizni NEM adunk örökbe, valamint csikóztatni sem lehet, hiszen mi ugyanúgy elítéljük a szaporítást a lovak, mint a kutyák esetében is, és ő ismeretlen származású ló. Mérete miatt könnyűsúlyú lovasnak való ló.
Érdeklődni róla és látogatást egyeztetni Rédei Évinél lehet a 20 383 9814-es számon.
Kérjük, osszátok, hátha éppen a Ti ismeretségi körötökből kerül elő Bailey’s leendő gazdija!

20170123_Baileys