Heti Lovas: Csordás Luca Virág

Heti Lovas című rovatunkban olyan lovasokkal ismerkedhettek meg, akik a lovas sportok valamelyik ágában jeleskednek. Minden héten új lovasnak tesszük fel az alábbi öt kérdést.

Ismerkedjetek meg Csordás Luca Virággal.

Sziasztok! Az én nevem Csordás Luca Virág. Nagyon szeretem a lovaimat és a velük sportolást. Három lovam van Clinton boy, Baloubet, és Gaea.

1.Hogyan kerültél kapcsolatba a lovakkal?

Amikor úgy 5 éves lehettem egy búcsúban voltunk és fel lehetett ülni pónikra. Azóta szerettem meg a lovakat 😊.

2.A lovassport melyik szakágában versenyzel? Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

Én már lassan 4 éve díj ugratok. 2014-ben bekerültem Balouval a Talent programba eddig erre vagyok a legbüszkébb. A 2016-os Championátuson pedig a 7. helyen végeztem 😊 Clintonnak és Balounak köszönhetően, hiszen nagyszerűen teljesítettek. ❤️

3.„Van valami a lovak külsejében, ami jót tesz az ember belsőjének.” Te mit kaptál a lovaktól?

Én rengeteg mindent tanultam tőlük például az alázatot, a fegyelmet és a gondoskodást. Nélkülük már nehezen tudnám elképzelni az életem. 😀

csordas-luca1

4.Ki a kedvenc lovad, mit szeret a legjobban?

Én mind a három lovamat ugyanúgy szeretem, nálam nincs így „kedvenc” mind a három ló egy külön egyéniség. Gaea nem fél semmitől könnyedén elmegy bármi mellett,  Balou viszont nagyon félős például ő a világért sem lépne bele egy pocsolyába inkább átugorja vagy egy nagyot lép. Clinton pedig ha megijed valamitől vagy csak nem tetszik neki valami akkor fogja magát és elkezd ágaskodni 😅 de nem ilyen aprókat hanem szinte függőlegesre felemelkedik.

5.Mit üzensz azoknak, akik még nem ültek lóháton, de szeretnék kipróbálni?

Ne habozzatok! Ha már tényleg meg szeretnétek ismerni ezt a nagyszerű sportot csak hajrá! 😊  Egy felejthetetlen élmény marad az első lóra ülés, ezt garantálom.

Köszönjük Lucának a válaszokat. Gratulálunk az eddigi eredményeihez és további sok sikert kívánunk Neki!