Heti Lovas: Szemerei Vivien

Heti Lovas című rovatunkban olyan lovasokkal ismerkedhettek meg, akik a lovas sportok valamelyik ágában jeleskednek. Minden héten új lovasnak tesszük fel az alábbi öt kérdést.

Ismerkedjetek meg Szemerei Viviennel.

Szemerei Vivien vagyok, 22 éves, 2007 augusztusában kezdtem el lovagolni, 2010-ben rajtengedély vizsgáztam, jelenleg 6 éve versenyzek, egy időben díjugratásban és militaryban versenyeztem rendszeresen, már csak díjugratásban 6 éve. Militaryban B kategóriáig versenyeztem, díjugratásban jelenleg 120-125 cm-en versenyzem!

1.Hogyan kerültél kapcsolatba a lovakkal?

Kicsi korom óta imádom a lovakat, aztán egyszer csak úgy döntöttem, hogy kipróbálom a lovaglást és az óta is csinálom.

2.A lovassport melyik szakágában versenyzel? Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?

Díjugratásban 6 éve, a legbüszkébb eredményem a 2015. évi fedett amatőr OB díjugrató bajnokság 3. helye. Meg ez mellett még van nagyon sok ilyen, de ez töltött el a legtöbb boldogsággal!

3.„Van valami a lovak külsejében, ami jót tesz az ember belsőjének.” Te mit kaptál a lovaktól?

A lovak megtanítanak sok mindenre, szeretni, küzdeni a célokért, álmokért, a kudarcok leküzdésében is és sok minden másra!

Szemerei22

4.Ki a kedvenc lovad, mitől más Ő, mint a többi ló?

Nekem jelenleg 3 kedvenc lovam van az én 3 sajátom (Játékos, Katrina, Laurenz, Lorenzo), nagyon szeretem őket, bármit is csinálhatnak, még ha nem is úgy sikerül velük a gyakorlás vagy épp a versenyzés, én akkor is nagyon szeretem őket, és szerintem ez a legfontosabb! 🙂

5.Mit üzensz azoknak, akik még nem ültek lóháton, de szeretnék kipróbálni?

 
Mindenkinek csak ajánlani tudom, ez a sport nincs korhoz kötve tehát a fiataltól az idős korosztályig bárkinek! Aki egyszer kipróbálja, és igazán megszereti és akarja annak egy életre szóló sporttá válik illetve “kapcsolattá”!

 

Köszönjük Viviennek a válaszokat. Gratulálunk az eddigi eredményeihez és további sok sikert kívánunk Neki!