Zsokéképzés Alagon

1.

Makoviczki Ákos, az Alagi Zsokéiskola tanulója (b) mérlegen ül a mázsaházban egy futam után a Kincsem Parkban 2016. június 4-én. A képzés legfőbb célja, nemzetközi szintű versenylovasok képzése a hazai lóversenyzés számára. A zsokétanoncok, akik végül lovász végzettséget kapnak, a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjai. Tanulnak lóanatómiát, takarmányozást, lóversenyszabályokat és szakmai angolt, valamint dietetikus is foglalkozik velük, hogy tudják tartani a súlyukat koplalás nélkül is. 

2.

Varga Mátyás, az Alagi Zsokéiskola tanulója egy versenyló szimulátoron gyakorol az Alagi Versenyló Tréningközpontban Dunakeszin 2016. június 7-én. A képzés legfőbb célja, nemzetközi szintű versenylovasok képzése a hazai lóversenyzés számára. A zsokétanoncok, akik végül lovász végzettséget kapnak, a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjai. Tanulnak lóanatómiát, takarmányozást, lóversenyszabályokat és szakmai angolt, valamint dietetikus is foglalkozik velük, hogy tudják tartani a súlyukat koplalás nélkül is.

3.

Makoviczki Ákos, az Alagi Zsokéiskola tanulója (b2) versenyez egy 1400 méteres futamban a Kincsem Parkban 2016. június 4-én. A képzés legfőbb célja, nemzetközi szintű versenylovasok képzése a hazai lóversenyzés számára. A zsokétanoncok, akik végül lovász végzettséget kapnak, a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjai. Tanulnak lóanatómiát, takarmányozást, lóversenyszabályokat és szakmai angolt, valamint dietetikus is foglalkozik velük, hogy tudják tartani a súlyukat koplalás nélkül is.

4.

Varga Mátyás (b), Huszár Korinna (j) és Makoviczki Ákos, az Alagi Zsokéiskola tanulói Pető Sándor idomár (b2) irányításával versenytechnikai és erőnléti edzésen vesznek részt egy versenyló szimulátornál az Alagi Versenyló Tréningközpontban Dunakeszin 2016. június 7-én. A képzés legfőbb célja, nemzetközi szintű versenylovasok képzése a hazai lóversenyzés számára. A zsokétanoncok, akik végül lovász végzettséget kapnak, a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjai. Tanulnak lóanatómiát, takarmányozást, lóversenyszabályokat és szakmai angolt, valamint dietetikus is foglalkozik velük, hogy tudják tartani a súlyukat koplalás nélkül is.

5.

Varga Mátyás, az Alagi Zsokéiskola tanulója a lószerszámoknál az Alagi Versenyló Tréningközpontban Dunakeszin 2016. június 7-én. A képzés legfőbb célja, nemzetközi szintű versenylovasok képzése a hazai lóversenyzés számára. A zsokétanoncok, akik végül lovász végzettséget kapnak, a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjai. Tanulnak lóanatómiát, takarmányozást, lóversenyszabályokat és szakmai angolt, valamint dietetikus is foglalkozik velük, hogy tudják tartani a súlyukat koplalás nélkül is

6.

Makoviczki Ákos, az Alagi Zsokéiskola tanulója egy lovat vezet az Alagi Versenyló Tréningközpontban Dunakeszin 2016. június 7-én. A képzés legfőbb célja, nemzetközi szintű versenylovasok képzése a hazai lóversenyzés számára. A zsokétanoncok, akik végül lovász végzettséget kapnak, a váci Táncsics Mihály Mezőgazdasági Szakközépiskola diákjai. Tanulnak lóanatómiát, takarmányozást, lóversenyszabályokat és szakmai angolt, valamint dietetikus is foglalkozik velük, hogy tudják tartani a súlyukat koplalás nélkül is.

Forrás: MTI

Fotók: Mohai Balázs