Lovak az esküvőn

Az esküvő egy felejthetetlen nap minden ember életében. A nagy nap színvonalát, szépségét – a menyasszony után természetesen – emelheti egy virágokkal, szalagokkal feldíszített lovas hintó. Remek látványosság, ha az ifjú pár a szertartáshoz vagy a Kúriába vezető utat ezeknek a hatalmas és pompás állatoknak a társaságában teszik meg. A lovas hintó a romantikus esküvő elengedhetetlen kelléke, ami akár a fotók gyönyörű és különleges elemeit is képezheti. De választhatunk még olyan esküvői szolgáltatások közül is, mint az asszonynevelés vagy a menyasszonyrablás lóval.

1796265-800x600-[DesktopNexus.com]
A lovas udvarokban, parkokban pedig szép természeti környezet, esküvői miliőhöz illő parkok adnak helyszínt a ceremóniák lebonyolításához. Egy igazi rusztikus esküvő.
A lovak szeretete azért nem minden, érdemes végig gondolni milyen kellemetlenségek ködösíthetik be ezt a szép napot. A lovaknak is vannak néha elintézni való dolgaik ott ahová még a király is egyedül jár, de bizony ők nem fognak senki kedvéért félre vonulni. A lócitrommal, pisiléssel esetleg egy paci pukizással számolni kell, de ha senki ruhája nem szenvedett sérüléseket humorral bármi megoldható.

 

desktopne
A gondosan kiválasztott esküvői csokor finom falat lehet egy korgó gyomrú sörényesnek, ezért ne lepődjünk meg, ha kikapja a kezünkből, vagy ott találjuk a hajadon lányok között, mikor eldobjuk a csokrunkat.
Menyasszonyi ruhában kényelmetlen és nem is érdemes lovagolni. Egy esküvőn azért igen nagy zaj van, ha nem is e-miatt, más zajforrástól megijedhetnek és akár el is szaladhatnak.
Mindez ne tántorítson el minket, ha a nagy nap megtervezésében e gyönyörű állatoknak is szerepet szánunk. Az esküvői képek a későbbiekben szép emlékeket idézhetnek fel.